Jongerenteam Parkstad organiseert op 14 september 2018 van 10.00 – 15.00 uur het JTP Event. Het evenement voor jongeren in Parkstad, mede georganiseerd dóór jongeren vóór jongeren..

Laat je inspireren en activeren en maak je klaar voor een super leuke dag met toffe workshops, speeddates met werkgevers en allerlei leuke en creatieve activiteiten!

Meld je aan en raad wie onze mystery guest is om kans te maken op een leuke prijs en een echte meet-and-greet! De eerste 300 aanmeldingen ontvangen tevens een coole goodiebag!

Meld je nu aan

Praktische informatie

Workshops

Gedurende de dag zijn er diverse workshops. In verband met het maximaal aantal deelnemers per workshop kan het zijn dat de door jou gekozen workshops vol zijn, er zijn dan echter nog genoeg andere leuke workshops om uit te kiezen. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in!

Speeddate werkgevers

Daten eng?! Helemaal niet, tijdens het JTP Event nemen we deze drempel gewoon weg en kunnen jullie tijdens een speeddate verschillende werkgevers spreken om erachter te komen of het klikt. Tijdens deze 5 minuten gesprekken kom je meer te weten over de verschillende bedrijven en kun je erachter komen of een bepaalde bedrijfstak of functie iets voor jou zou kunnen zijn.

Graffiti workshop

In deze workshop van Het Graffiti Museum Megapool maakt de deelnemer onder de begeleiding van een ervaren graffiti artiest een eindwerkstuk. Tijdens de workshop kun je je eigen ontwerp bedenken. Als je niet heel creatief bent, kun je ook onder begeleiding met voor geschetste letters een “graffiti piece” maken.

Het Graffiti Museum Megapool te Heerlen is een lokaal museum dat zijn ontstaan dankt aan de vrijwilligers, Mitchell Snippe en Ronald Link begonnen als een kunstcollectief die hun werk in een slooppand gezamenlijk creëerde. Snel merkten ze de interesse van de inwoners en na heel wat vragen besloten ze de deuren te openen voor publiek.

Het concept voor Megapool bestaat eruit dat er andere, kleinere op ‘urban’ gerichte initiatiefnemers bij komen, die vrijblijvend hun activiteiten uit kunnen voeren en zo een goede start kunnen maken. Ondersteuning en begeleiding van de nieuwelingen vormt het algemene uitgangspunt, zodat men aan een zelfstandige ontwikkeling en carrière kan werken. We worden daarmee de perfecte kweekvijver voor creatief ondernemende jongeren in het centrum van Heerlen.

Creativiteit Workshop

Bij deze workshop van HonderdprocentHeerlen kun je onder begeleiding van Carola je creativiteit loslaten op je eigen totebag. Benieuwd naar je eigen creatieve skills en hoe zo’n totebag er dan uit zal zien? Meld je dan aan voor deze workshop.

 

Show your skills

In een sollicitatiegesprek wil je positief overkomen. Er moet een klik zijn met de recruiter. Hoe zorg je dat die klik er is? Tijdens deze interactieve workshop gaan we in op technieken om een positieve indruk achter te laten. Onderga een echte make over en leer zo hoe jij het best voor de dag kan komen. Dress to Impress!

Aan het eind van deze workshop kun je met andere werkzoekenden in gesprek over jullie ervaringen. Uitdagend en uiterst gezellig: we zien je graag bij de workshop onder leiding van Floor Support, SCHUNCK en Berden Mode.

Henna workshop

Maak je eigen henna creatie tijdens deze workshop waar je met acryl verschillende spulletjes of kaarten kunt versieren. De workshop wordt gegeven door Houria die al bijna 20 jaar ervaring heeft met Henna en Acryl.

In2yourPlace

Ben jij al In2yourPlace?

Deze workshop is geschikt voor alle jongeren tussen de 16 en 27 jaar die van elkaar willen leren en die op zoek zijn naar nieuw zelfvertrouwen. Gewoon even lekker chille, hangen en elkaar helpen…eigenlijk vanalles voor en door jongeren.

Kickboksen (Self-D-Fence )

Self-D-Fence met Alvin van Dookie Doet

“Kracht zit in de hersenen en niet in het lichaam. Met de self defence workshop gaat het vooral om het ontdekken van je eigen grenzen en werken we aan het opbouwen van zelfvertrouwen en discipline. Tijdens deze workshop ben je bezig met verschillende technieken om jezelf te verdedigen en zoek je waar je eigen kracht ligt, terwijl je flink aan het zweten bent! Een leuke en uitdagende manier om te werken aan lichaam en geest.”

Breakdance door HFC Dancestudio

HFC Dancestudio zet zich in voor talentontwikkeling. Met talent bedoelen wij iemand die zich vanuit een natuurlijke begaafdheid bekwaamd heeft. Die persoon is ergens goed in. Voor het ontwikkelen van dat specifiek talent zijn er een aantal factoren die van belang zijn. Aanleg is een factor, maar deze is niet alles bepalend. Het gaat om de juiste combinatie van voorzieningen, goede voorbeelden, begeleiding en motivatie.

 

Mini-Voetbaltoernooi

Ga de strijd aan met je teamgenoten om de eerste plek te halen in het mini-voetbaltoernooi. Vergeet je sportkleding en schoenen niet, want je gaat daadwerkelijk actief aan de slag!

In verband met de voorbereidingen voor het toernooi willen we je vragen om naast je aanmelding voor het JTP Event een mail te sturen naar info@jongerenteamparkstad.nl om je aan te melden voor het mini-Voetbaltoernooi.

Rap workshop

Dookie Doet biedt verschillende workshops aan op het gebied van muziek. Ga aan de slag met het schrijven van songteksten en word hierbij begeleid door een ervaren coach. Je wordt meegenomen in het schrijfproces en bekend gemaakt met de verschillende aspecten van het schrijven van een lied. Hierbij kun je aan de slag met elk onderwerp.

Wat is jouw verhaal?

Wat levert het jou op?

Het is natuurlijk niet alleen leuk om dit event van het JTP te bezoeken, je hebt er ook nog iets aan! Bekijk het onderstaande filmpje met Jottum maar eens!

Meld je nu aan!

Je kunt je nu al aanmelden, dan weet je zeker dat je er bij kunt zijn! Raad wie onze mystery guest is om kans te maken op een leuke prijs en een echte meet-and-greet! De eerste 300 aanmeldingen ontvangen tevens een coole goodiebag!

Meld je nu aan

© Jongeren Team Parkstad